top of page
SOS03497-2.jpg

Esküvői árajánlat

2023

Kedves Jegyespár!

Megkeresésetek öröm számomra és megtisztelő is. Bízom benne, hogy ajánlatom szimpatikus lesz nektek és hamarosan találkozunk majd. 

Filozófiám

Az esküvő fotózások alkalmával igyekszem rugalmas maradni a mellet, hogy alapvetően nálam is megvannak a jól bevált sémák. Fontos számomra a természetesség és az őszinte érzelmek életre keltése. Mint ahogy az is, hogy minden úgy alakuljon és legyen dokumentálva, ahogy azt Ti megálmodtátok. Ezért szeretem az évek alatt szerzett tapasztalataimat megosztani veletek, hogy a végén minden apró részlet összeálljon így amit kaptok tőlem nem szimpla fotók lesznek, hanem történetet mesélő képek.

SOS02706.JPG
SOS01476.JPG

Egésznapos esküvői csomagok

Hogy mit is jelent az "egésznapos esküvő" kifejezés?

Ahogy a nevében is benne van, gyakorlatilag egész nap a rendelkezésetekre állok. Ez az idő minden esetben a készülődéstől hajnali 1:00-ig tart (maximum 1:30-ig). Részletesen leírva annyit tesz, hogy már a sminkelés pillanatait, fodrász munkáját, kellékeket, menyasszonyi ruhát, cipőt, ékszereket és maga az öltözködést is megörökítem. Tovább haladva az eseményekkel, következik az első pillantás majd ha időnk engedi egy rövid páros (kreatív) fotózás - amit a naplemente előtti időszakban szintén megtudunk ismételni -  így semmiképp nem maradtok esküvői páros fotók nélkül. Ezt követi vendégvárás a kikérő, ceremóniák és csoport képek. Csokor dobás, majd a vacsora és az közbeni játékok. Parti és végül a hagyományt követve, zárja a menyecske tánc az én szolgáltatásom. Ezután már nincs mit fotóznom, azaz csak magamat tudom ismételni. Így tehát a kreatív lehetőségeket teljesen kimerítve, köszönök el tőletek. Nektek pedig itt az ideje kiereszteni a gőzt és bulizni egy nagyot. :) Fontos, hozzátennem, hogy ez egy klasszik esküvői menetrend.. manapság egyre több a modernebb, rendhagyó alternatíva, amire abszolút nyitott vagyok minden esetben. Fontos azt is megemlítenem, hogy fotózás mellett videózást is tudtok csomagjaim mellé rendelni. A Videózást, Gábor barátom emeli a mai kornak megfelelő és elvárt minőségi szintjeire. Amennyiben engem választotok fotózásra, úgy tehát a lentebb található videós csomagok is automatikusan választhatóvá válnak. Na de nézzük is meg az árakat... :) 

SOS07973.jpg
logo zöld.png

Egésznapos esküvői ajánlat Fotózásra

SOS06488.JPG

Alap

10 órás rendelkezésre állás az esküvő napján.Ez az időintervallum tökéletesen megfelelő a Nagy Nap főbb eseményeinek megörökítésére, azaz a készülődéstől egészen a menyecsketáncig tartó eseményekre legfeljebb 01:30-ig.

-10 óra rendelkezésre állás

-500-800 retusált foto

-Online web galéria

230.000 FT

SOS01676 4.JPG

Normál

13 óra rendelkezésre állás az esküvő napján és azt megelőző időszakban egy 1 órás jegyes fotózás. Ezzel a csomaggal garantálom, hogy minden esemény fotók formájában is életre fog kelni. Előkészületek, szertartások, csoportképek, kreatív fotók és a party eseményei hajnali 01:30-ig.

-13 óra rendelkezésre állás

-700-1000 retusált foto

-Online web galéria

270.000 FT

Külön napi kreatív

Amennyiben a Nagy Nap menetrendje már így is zsúfolt, vagy egy teljesen más helyszínre álmodtátok meg a fotózást, akkor egy 1 órás fotózás keretein belül van rá lehetőség, hogy külön napon fotózzunk.

45.000 FT

Jegyes fotózás

Esküvő napját megelőző időszakban egy 1 órás fotózás amely lehet a természetben, az otthonotokban, belvárosban.

35.000 FT

útiköltség és szálláshely:

Kecskemét 30kmes vonzáskörzetén távolabb megrendezésre kerülő rendezvények esetén, üzemanyagköltséget számítok fel. Ez a jelenlegi árak szerint 50ft/km.
Szálláshely biztosítására abban az esetben szoktam igényt tartani, amennyiben szintén Kecskeméttől számolva az utazási idő egy irányba meghaladja a 2 órát, de ezt tisztázni fogom veletek mailben, telefonon. 

SOS09858.jpg
SOS03101.jpg

Jegyes fotózásról

Fontosnak tartom, hogy meglegyen közöttünk az a bizonyos kémia. Sokan kerestek meg úgy, hogy még soha nem fotóztak titeket korábban és egy kicsit tartotok attól, hogy be lesztek feszülve, ami meglátszik majd a fotókon.
A jegyes fotózás mindenre megoldás.  Kiváló alternatíva a megismerkedésre, másrészt pedig nem leszek sem én sem a gépem idegen majd a nagy napon. Tudni fogjátok, hogy igenis készülhet rólatok is "imádom fotósorozat". Tehát ha ezt a csomagot is megrendelitek, egy jó hangulatú délutáni programon (vagy bármely más napszakban) ismerhetitek meg nagy napotok fotósát és még profi szerelmes sorozat is készül rólatok.

Külön napi kreatív

Egyre megosztóbb a párok között, hogy szükséges e külön napra tenni a kreatív fotózást... mikor válasszátok mégis ezt a lehetőséget?
Akkor ha semmiféleképpen nem megoldható, hogy aznap legyen minimum 1 zavartalan óránk a fotózásra. Ez egy olyan kritérium, amitől már tértünk el a valóságban (volt már 30 perces kreatív is) viszont ez sokszor a fotók minőségén látszódik meg. Továbbá érdemes a csomagon gondolkodni, ha különleges helyszínen és ideális napszakban szeretnétek ha készülne rólatok a sorozat.Mi szól ellene?
Például az újabb készülődés és szervezés, na meg a plusz költségek.
Mellette szól viszont a garantált stresszmentes, nyugodt, jó hangulatú fotózás lehetősége, ahol olyan képek készülhetnek, amit megálmodtatok.

Egésznapos esküvői ajánlat Videozásra

A videózás csak a fotózással együtt rendelhető meg

Highlights

A Highlights egy 4-6 perces zenés összeállítás a nap legszebb pillanataiból. Tartalmazhat továbbá részleteket a fogadalmakból, köszöntőből, táncokból, azaz bejátszásokat a nap eseményeiből. A highlights film mellett a ceremóniákat is átadom teljes hosszban.

- Rendelkezésre állás akár a kikérőktől / készülődéstől a menyecsketánc /újasszonytánc végéig (max. 12:00-01:00)

- Légifelvétel (amennyiben a helyszín nem esik korlátozott légtér alá)

- Az esküvő után egy héten belül egy rövid Trailer film is készül.

- Az elkészült filmeket online formában és díszdobozos pendrive-on is átadom!

230.000 FT

SOS08355.JPG

Highlights&Feature

A Highlights egy 4-6 perces zenés összeállítás a nap legszebb pillanataiból. Tartalmazhat továbbá részleteket a fogadalmakból, köszöntőből, táncokból, azaz bejátszásokat a nap eseményeiből. A Feature film egy dokumentarista összeállítás (hagyományos esküvői
film) a nap történéseiből mely minden rögzített eseményt tartalmaz közel teljes hosszában. Játékideje általában 

1-2 óra között alakul.

- Rendelkezésre állás akár a kikérőktől / készülődéstől a menyecsketánc /újasszonytánc végéig (max. 12:00-01:00)

- Légifelvétel (amennyiben a helyszín nem esik korlátozott légtér alá)

- Az esküvő után egy héten belül egy rövid Trailer film is készül.

- Az elkészült filmeket online formában és díszdobozos pendrive-on is átadom!

260.000 FT

SOS00515.jpg

2 Cam

A Highlights & Feature filmcsomag minden elemét tartalmazza (egy 4-6 perc közti highlights film és egy 1-2 óra közti dokumentarista (hagyományos) összeállítás a nap minden fontos eseményéről). A fő különbség, hogy 2 cinematográfus készíti a felvételeket. Színesebb
filmek tudnak így készülni. Egyes események több szögből is meg lesznek örökítve. Több reakciót és érzelmet adhatnak át ezáltal a filmek.

- Rendelkezésre állás akár a kikérőktől / készülődéstől a menyecsketánc /újasszonytánc végéig (max. 12:00-01:00)

- Légifelvétel (amennyiben a helyszín nem esik korlátozott légtér alá)

- Az esküvő után egy héten belül egy rövid Trailer film is készül.

- Az elkészült filmeket online formában és díszdobozos pendrive-on is átadom!

330.000 FT

További tudnivalók

képek átadása:

Fontos tudnotok azt is, hogy sok fotóssal ellentétben én szeretek minden jól sikerült képet átadni majd nektek kidolgozva. Ezért a számok mindig hozzávetőlegesen kerülnek meghatározásra...

Ami ennél is fontosabb, hogy 1 héten belül küldök egy előzetest az esküvőt átölelő pillanataiból, hogy ismerőseitekkel stílusos fotókkal tudjátok közölni a nagy hírt, akár interneten vagy személyesen.

Nyers képeket nem adok át, illetve megvásárolni sem lehet! Ezt úgy gondolom szükségtelen megindokolni.

A további teljes galériát főszezonon belül általában 4 héten belül már nézegethetitek is. Ennél tovább még nem kellett egy párnak sem várakoznia. A fotókat egy online felületen osztom meg veletek. Ez a ti személyes honlapotok lesz, amin stílusosan lesz tárolva az esküvőtök minden pillanata, képekbe zárt története. A képeket két féle méretben fogjátok tudni letölteni -teljes méret mellett web méret - illetve ezen a felületen a násznéppel is megoszthatjátok majd azokat, amit szeretnétek, hogy lássanak, vagy letöltsenek maguknak.

Printek:

A teljes esküvős csomagok mellé, minden esetben ajándékba kaptok egy díszcsomagolásba rejtett 9x13cm-es 50db-os printet. A képek így egy prémium minőségű matt fotópapíron kelnek életre.
 

USB:

Ajándék
 

Azoknak a pároknak, akik nemcsak online szeretnék megkapni a teljes galériát, van lehetősége pendriveon is magukénak tudni azt. A pendrive 8GB-os fa gravírozott USB eszköz.
 

Ára: 8.000.- forint
 

4E84B5D4-460B-443D-B887-9487F8B477A7.JPEG
A138BE30-5F08-4655-A081-753BF267B1E4.JPEG

Fotókönyv:

Lehetőség van szintén prémium minőségű, kézzel készített fotókönyvek rendelésére is.
 

Méretét tekintve 21x21cm-es becsukott állapotban. 26 oldalas, azaz 13 lapból álló könyv.

Borítóját az akril és vászon kombinációja teszi igazán egyedivé. Az akril intenzív fényességet, ragyogó színeket és lenyűgöző színmélységet biztosít annak érdekében, hogy a borítókép igazán szembetűnő legyen.

Ára: 40.000.- forint
 

Nem találjátok kérdéseitekre a választ?

Keressetek meg az itt található elérhetőségeim egyikén:

Mobil
06304939482

Mail
sosart.photo@gmail.com

Social

  • Instagram
  • Facebook
  • TikTok
bottom of page