top of page
SOS08455.JPG

Esküvő fotózás

árajánlat

Filozófiám

DSC00616.jpg

Az esküvő fotózások alkalmával igyekszem rugalmas maradni a mellet, hogy alapvetően nálam is megvannak a jól bevált sémák. Fontos számomra a természetesség és az őszinte érzelmek életre keltése. Mint ahogy az is, hogy minden úgy alakuljon és legyen dokumentálva, ahogy azt Ti megálmodtátok. Ezért szeretem az évek alatt szerzett tapasztalataimat megosztani veletek, hogy a végén minden apró részlet összeálljon így amit kaptok tőlem nem szimpla fotók lesznek, hanem történetet mesélő képek.

DSC06447_edited.jpg
DSC05957.jpg

Egésznapos esküvői csomagok

Hogy miért "egésznapos"?

Ahogy a nevében is benne van, gyakorlatilag egész nap a rendelkezésetekre állok. Ez az idő minden esetben a készülődéstől hajnali 1:00-ig tart (maximum 1:30-ig). Részletesen leírva annyit tesz, hogy már a sminkelés pillanatait, fodrász munkáját, kellékeket, menyasszonyi ruhát, cipőt, ékszereket és maga az öltözködést is megörökítem, ha lehetőség van rá akkor a vőlegénynél szintúgy. Tovább haladva az eseményekkel, következik az első pillantás majd ha időnk engedi egy rövid páros (kreatív) fotózás - amit a naplemente előtti időszakban szintén megtudunk ismételni -  így semmiképp nem maradtok esküvői páros fotók nélkül és nektek sem lesz kellemetlen órákra elszakadni a násznéptől. Ezt követi vendégvárás a kikérő, ceremóniák és csoport képek. Csokor dobás, majd a vacsora és az közbeni játékok. Parti és végül a hagyományt követve, zárja a menyecske tánc az én szolgáltatásom. Ezután már nincs mit fotóznom, azaz csak magamat tudom ismételni. Így tehát a kreatív lehetőségeket teljesen kimerítve, köszönök el tőletek. Nektek pedig itt az ideje kiereszteni a gőzt és bulizni egy nagyot. :) Fontos, hozzátennem, hogy ez egy klasszik esküvői menetrend.. manapság egyre több a modernebb, rendhagyó alternatíva, amire abszolút nyitott vagyok.

DSC02334.jpg

Egésznapos esküvői csomagok

DSC02926 2.JPG

Alap

10 órás rendelkezésre állás az esküvő napján.Ez az időintervallum tökéletesen megfelelő a Nagy Nap főbb eseményeinek megörökítésére.

 Készülődéstől egészen a menyecsketáncig tartó eseményeken készül fotó legfeljebb 01:00-ig.

+ maximum 10 óra rendelkezésre állás

+ Aznapi kreatív fotózás

+ 500-600 retusált foto

+ Online web galéria

+ Teljes felbontású fotók

+ 5 hetes kézbesítés

Fő szezon (május-szeptember) 

320.000 FT

Normál

13 óra rendelkezésre állás az esküvő napján. Ezzel a csomaggal garantálom, hogy minden esemény fotók formájában is életre fog kelni. Előkészületek, szertartások, csoportképek, kreatív fotók és a party eseményei hajnali 01:00-ig.

+ maximum 13 óra rendelkezésre állás

+ Kreatív fotózás aznap vagy külön napon

+ Drón felvételek

+ 600-800 kidolgozott fotó

+ Online web galéria

+ Teljes felbontású fotók

+ Expressz kézbesítés (3 héten belül)

Fő szezon (május-szeptember) 

370.000 FT

Prémium

13 + óra rendelkezésre állás az esküvő napján. Itt nincs bocsánat, ugyanis minden IS dokumentálva lesz. Nem is beszélve a sok extráról, ami a csomaghoz jár. Rendelkezésre állás ebben az esetben is max hajnali 01:00-ig tart.

+ Jegyes fotózás

+ Ajándék hangulat film a 
jegyes fotózásról

Kreatív fotózás aznap vagy külön napon

+ Drón felvételek

+ akár több, mint 13 óra rendelkezésre állás hajnali 1-ig 

+ 700-800 retusált foto

+ Online web galéria

+ Teljes felbontású fotók

+ Másnapi ízelítő fotók

+ Expressz kézbesítés (2 héten belül)

Fő szezon (május-szeptember) 

470.000 Ft

SOS08643.JPG
DSC09658.jpg

Külön napi kreatív

Amennyiben a Nagy Nap menetrendje már így is zsúfolt, vagy egy teljesen más helyszínre álmodtátok meg a fotózást, akkor egy 1-2 órás fotózás keretein belül van rá lehetőség, hogy külön napon fotózzunk.

65.000 FT

SOS08014 2.JPG
DSC01157.JPG

Jegyes fotózás

Esküvő napját megelőző időszakban egy 1-2 órás fotózás amely lehet a természetben, az otthonotokban, belvárosban.

55.000 FT

útiköltség és szálláshely:

Kecskemét 30kmes vonzáskörzetén távolabb megrendezésre kerülő rendezvények esetén, üzemanyagköltséget számítok fel. Ez a jelenlegi árak szerint 100ft/km.
Szálláshely biztosítására abban az esetben szoktam igényt tartani, amennyiben szintén Kecskeméttől számolva az utazási táv egy irányba meghaladja a 200km-t, de ezt tisztázni fogom veletek mailben, telefonon. 

SOS08443.JPG
DSC04603.jpg

Jegyes fotózásról

Fontosnak tartom, hogy meglegyen közöttünk az a bizonyos kémia. Sokan kerestek meg úgy, hogy még soha nem fotóztak titeket korábban és egy kicsit tartotok attól, hogy be lesztek feszülve, ami meglátszik majd a fotókon.
A jegyes fotózás mindenre megoldás.  Kiváló alternatíva az esküvői menetrend egyeztetésére, másrészt pedig nem leszek sem én sem a gépem idegen majd a nagy napon. Tudni fogjátok, hogy igenis készülhet rólatok is "imádom fotósorozat". Tehát ha ezt a csomagot is megrendelitek, egy jó hangulatú délutáni programon (vagy bármely más napszakban) ismerhetitek meg nagy napotok fotósát és még profi szerelmes sorozat is készül rólatok.

Külön napi kreatív

Egyre megosztóbb a párok között, hogy szükséges e külön napra tenni a kreatív fotózást... mikor válasszátok mégis ezt a lehetőséget?
Akkor ha semmiféleképpen nem megoldható, hogy aznap legyen minimum 1 zavartalan óránk a fotózásra. Ez egy olyan kritérium, amitől már tértünk el a valóságban (volt már 30 perces kreatív is) viszont ez sokszor a fotók minőségén látszódik meg. Továbbá érdemes a csomagon gondolkodni, ha különleges helyszínen és ideális napszakban szeretnétek ha készülne rólatok a sorozat. Mégis akkor mi szól ellene?
Például az újabb készülődés és szervezés, na meg az ezzel járó plusz költségek.
Mellette szól viszont a garantált stresszmentes, nyugodt, jó hangulatú fotózás lehetősége, ahol olyan képek készülhetnek, amit megálmodtatok.

További tudnivalók

képek átadása:

Fontos tudnotok azt is, hogy sok fotóssal ellentétben én szeretek minden jól sikerült képet átadni majd nektek kidolgozva. Sok esetben függ az átadott mennyiség a a rendelkezésre állási időtől, násznép és esküvő habitusától és még az időjárástól is. Ezért a számok mindig hozzávetőlegesen kerülnek meghatározásra...

Nyers képeket nem adok át, illetve megvásárolni sem lehet! Ezt úgy gondolom szükségtelen megindokolni.

A Teljes galériát főszezonon belül általában 5 héten belül már nézegethetitek is. Ennél tovább még nem kellett egy párnak sem várakoznia. A fotókat egy online felületen osztom meg veletek. Ez a ti személyes honlapotok lesz, amin stílusosan lesz tárolva az esküvőtök minden pillanata, képekbe zárt története. A képeket két féle méretben fogjátok tudni letölteni -teljes méret mellett web méret - illetve ezen a felületen a násznéppel is megoszthatjátok majd azokat, amit szeretnétek, hogy lássanak, vagy letöltsenek maguknak.

Szolgáltató ajánlás

Sok szívemnek kedves esküvő után, megismerhettem olyan kollégákat, akikkel a Nagy Napotok lebonyolítása garantáltan már-már családias légkörben zajlik... nem beszélve arról, hogy szolgáltatásaikat kellően magas színvonalon és profizmussal képviselik.

Filming

Cinematográfia

Józsa Zsolt

 https://jozsafilm.hu/

Microphone

Ceremónia mester

DJ Set

DJ

Nem találjátok kérdéseitekre a választ?

Keressetek meg az itt található elérhetőségeim egyikén:

Mobil
06304939482

Mail
info@soossandorphoto.hu

Social

  • Instagram
  • Facebook
  • TikTok
ART_6089.jpg
bottom of page